Proceduri De Îngrijire A Corpului

 

 

 

Salonul „Cristis” vă propune proceduri unice de îngrijire a corpului şi serii de produse cosmetice inedite.

 

 

 

IMG_6639+

1. Procedura Absolue Minceur de la Guinot

Rezultatul acestei proceduri este catifelarea pielii rugoase, conturarea şi armonizarea siluetei. Absolue Minceur contribuie la activizarea mecanismului de limitare a absorbţiei lipidelor, la eliminarea toxinelor, hidratează şi hrăneşte pielea, făcând-o mai catifelată şi mai fină.

 

2. Proceduri de salon pentru îngrijirea corpului de la MARY COHR

 

03Procedura profesională Acti-Aromatique pentru îmbunătăţirea contururilor siluetei, pe bază de uleiuri eterice şi săruri din Marea Moartă, şi procedura cu colagen „Liftingul sânilor” vă vor ajuta să soluţionaţi cele mai delicate şi jenante probleme.

 

 

 

3. Modelarea siluetei, tratamentul celulitei şi tonifierea corpului cu ajutorul seriei de preparate „THALGO”

06

 

Întrucât stresul nu este o boală, ci o reacţie firească a organismului care se adaptează la anumite schimbări… Şi întrucât munca stresantă, mediul poluat şi grijile din viaţa cotidiană dăunează organismului… Simţiţi întotdeauna necesitatea de a vă restabili echilibrul energetic! Atmosfera relaxantă şi liniştea orientului au inspirat specialiştii Thalgo să creeze proceduri cu preparatele Thalgo.

Aceste preparate au o concentraţie înaltă de componente marine active, prin urmare vi se pune la dispoziţie întreaga bogăţie a lumii acvatice – microelemente, aminoacizi şi vitamine. Produsele şi procedurile „THALGO” vor face pielea Dvs. să fie mai catifelată, mai elastică, o vor revigora şi îi vor conferi un aspect sănătos.

4. Procedură radicală Lupta cu celulita – mezoterapia

IMG_6420

Mezoterapia reprezintă un ciclu de injecţii în zonele afectate de celulită şi se practică cu succes în multe clinici, dar şi în saloanele de frumuseţe de elită. Exclusivitatea, precum şi toleranţa îmbunătăţită a mezoterapiei efectuate la salonul Cristis, sunt asigurate de cel mai modern model de injector DHN-4, dotat cu cinci funcţii.

Top