Techni SPA Guinot: pierdere eficientă în greutate după metoda franțuzească de la Cristis

2015-03-02

Techni SPA Guinot: pierdere eficientă în greutate după metoda franțuzească de la Cristis

Afirmaţiile starurilor mondiale precum că frumuseţea şi tinereţea lor înfloritoare şi nepieritoare nu se datorează intervenţiilor chirurgicale sunt demne de toată încrederea. Secretul constă în procedura Techni – un masaj al corpului cu vacuum şi accesorii hardware, care a fost apreciat pe măsură atât în Occident, cât şi în Rusia.

Diferenţa dintre procedura Techni SPA Guinot şi alte metode de reducere a masei corporale, eliminare a celulitei şi restabilire a elasticităţii pielii este la fel de mare ca şi cea dintre un automobil şi o navă spaţială. Tehnologiile inovatoare ale procedurii Techni SPA permit acțiunea simultană asupra tuturor straturilor pielii şi muşchilor şi obţinerea unor rezultate excelente materializate în elasticitatea  pielii şi forme perfecte ale corpului.

Techni Spa reprezintă o procedură exclusivă executată cu ajutorul unui aparat de ultimă generaţie, care îmbină în acelaşi timp 3 metode de acțiune diferite într-un singur aparat de masaj cu ioni), ceea ce permite obținerea unei eficiențe de 3 ori mai mare şi obținerea rezultatelor dorite de 3 ori mai! Rezultatele nu se vor lăsa prea mult aşteptate.

Metoda lipomodelării - acţiune mecanică de distrugere a celulitei. Metoda ionizării – acţiune biologică care asigură penetrarea profundă a substanțelor active alese în funcţie de rezultatele dorite. Metoda stimulării – acţiune exercitată asupra muşchilor care activează eliminarea toxinelor şi deșeurilor și întăreşte ţesuturile.

Vă aşteptăm cu plăcere!

мун. Кишинёв, ул. Константин Тэнасе, 9

mun. Chişinău, str. Constantin Tănase, 9

Tel.: (+373) 22 23-50-23, (+373) 22 23-72-27

Mob.: (+373) 079 237 227

e-mail: info@cristis.md

Program de lucru:
De la 9:00 până la 20:00
Duminica – de la 9:00 până la 18:00
Fără zile libere.
Top