Produsele Obagi Nu-Derm® de la salonul Cristis

2014-03-22

Produsele Obagi Nu-Derm® de la salonul Cristis

Obagi Medical Products este o companie farmaceutică specializată în producerea seriilor patentate de produse pentru îngrijirea pielii, iar fiecare serie include preparate care se aplică în diferite doze şi în succesiune diferită. Fiecare serie este unică şi este bazată pe cele mai recente tehnologii şi invenţii din domeniu. Seria Obagi este considerată a fi una dintre cele mai eficiente și sigure din liniile de produse anti-îmbătrânire și de tratare a acneei. Seriile pot fi aplicate atât în mod individual, cât și în combinaţie cu alte proceduri, precum exfolierea cu laser și peeling-ul chimic, sau terapia post-botox. 

Sistemul Obagi Nu-Derm® Odată cu înaintarea în vârstă, pielea dvs. este expusă influenței factorilor nocivi de mediu. Efectele distrugătoare ale razelor solare (UV), stresul, fumatul, mediul poluant etc. – toate acestea, în cele din urmă, devin cauza degradării celulelor pielii începând cu straturile superioare și continuând cu cele profunde ale epidermei. Afectarea ADN-ului celulelor pielii survine în urma influenței negative a razelor solare și reprezintă cauza principală a apariției schimbărilor ce intervin odată cu înaintarea în vârstă, cum ar fi ridurile și petele pigmentare. Seria de produse Obagi Nu-Derm corectează și modifică structura pielii dvs. la nivel celular. Componentele patentate ale sistemului pătrund în straturile inferioare ale pielii, stimulând regenerarea celulară, ameliorând circulația sanguină și restabilind sinteza de colagen. Produsele Obagi Nu-Derm au ca efect catifelarea și conferirea unui aspect sănătos pielii, neutralizarea impactului factorilor nocivi ai mediului extern, precum și restabilirea unei bune funcționări a pielii. Cum funcționează seria de produse Obagi Nu-Derm În ce mod influențează deteriorarea celulelor asupra pielii dvs. în urma expunerii la soare? Odată cu înaintarea în vârstă, pielea Dvs. este supusă influenței razelor solare ultraviolete (UV) din spectrul A și B, şi ca urmare, procesele care au loc la nivel celular sunt dereglate, colagenul și elastina (țesutul conjunctiv, responsabil de elasticitate) sunt distruse, procesul de regenerare a celulelor și auto-hidratare sunt încetinite. Toate acestea duc la schimbări ce ţin de aspectul estetic al pielii. Semnele de bază în caz de deteriorare a celulelor pielii și schimbărilor de vârstă:
 • Hiper-pigmentarea (apariția petelor pigmentare, schimbarea nuanței tenului în zone diferite)
 • Denivelarea reliefului pielii, apariția neuniformităților
 • Apariția ridurilor și liniilor fine
 • Aspectul de piele flască
 • Eritemul
 • Ten de nuanță pământie, gălbuie
obagi2

Produsele marca Obagi Nu-Derm sunt cele mai eficiente produse cosmetice pentru îngrijirea pielii în condiții casnice. Mai jos este prezentată modalitatea standard de aplicare a preparatelor. Medicul dermatolog sau cosmetologul, la prescrierea seriei de produse Obagi Nu-Derm, va alege terapia care va corespunde în cea mai mare măsură problemelor cu care vă confruntaţi: doza, frecvența și modalitatea de aplicare.

În ce mod Obagi Nu-Derm corectează și schimbă aspectul pielii dvs.? Componentele produselor Obagi Nu-Derm pătrund în straturile profunde ale pielii, accelerează metabolismul la nivel celular și restabilesc integritatea morfo-funcțională a pielii. În compoziția acestora intră cele mai eficiente preparate destinate estompării semnelor hiperpigmentare, înlăturării manifestărilor schimbărilor de vârstă și deteriorării pielii ca urmare a expunerii la soare.

Obagi Nu-Derm este un sistem simplu de administrare a preparatelor respectând o anumită proporție și consecutivitate. Înlăturarea defectelor pielii este posibilă doar prin respectarea corespunzătoare a tuturor recomandărilor medicului dvs. în timpul utilizării produselor Obagi Nu-Derm. Pielea feții dvs. va căpăta un aspect mai uniform și mai sănătos, va deveni mai catifelată, curată, elastică și hidratată, vor dispărea sau se vor estompa semnificativ liniile fine și ridurile cauzate de înaintarea în vârstă.

Cel mai important este să rețineți faptul că preparatele Obagi sunt prescrise și aplicate doar sub supravegherea medicului-dermatolog sau cosmetolog!

În ce cazuri sunt prescrise sau recomandate procedurile Obagi Nu-Derm?

 • În cazul în care dvs.:
 • Sunteți expusă la soare și deseori suferiți de arsuri solare
 • Suferiți dereglări hormonale
 • Fumați
 • Vă confruntați deseori cu situații stresante și sunteți expusă factorilor nocivi de mediu, în acest caz, cel mai probabil, este că pielea dvs. deja prezintă primele semne de îmbătrânire.
obagi3

Consultați un medic-dermatolog sau cosmetolog pentru a determina în ce mod seria de proceduri Obagi Nu-Derm vă poate ajuta să rezolvați problema tenului dvs.

Sistemul Obagi Nu-Derm a ajutat milioane de paciente din întreaga lume să obțină o piele mai tânără și mai sănătoasă. Rezultatele aplicării produselor Obagi Nu-Derm

Seria de produse Obagi Nu-Derm a demonstrat rezultate clinice excepționale. Cercetările au fost desfășurate în SUA, în cadrul studiului au participat 301 paciente care au confirmat că sistemul Obagi Nu-Derm s-a dovedit a fi de 2 ori mai eficient decât tretinoinul și hidrochinona utilizate separat. Au fost suficiente doar 12 săptămâni, pentru ca pacienții care prezentau defecte ale pielii cauzate de razele solare, să notifice îmbunătățiri semnificative, inclusiv au fost reduse ridurile mimice, pielea a devenit mai fermă, s-au redus ca proporţie petele pigmentare. A fost demonstrat clinic că sistemul Obagi Nu-Derm are următoarele efecte:

 • numărul focarelor hiperpigmentare este redus de 3 ori comparativ cu administrarea hidrochinonei
 • numărul ridurilor și liniilor fine datorate vârstei este redus de 6 ori comparativ cu administrarea celor mai renumite preparate pentru îngrijirea pielii.

Vă aşteptăm cu plăcere!

мун. Кишинёв, ул. Константин Тэнасе, 9

mun. Chişinău, str. Constantin Tănase, 9

Tel.: (+373) 22 23-50-23, (+373) 22 23-72-27

Mob.: (+373) 079 237 227

e-mail: info@cristis.md

Program de lucru:
De la 9:00 până la 20:00
Duminica – de la 9:00 până la 18:00
Fără zile libere.
Top