Programele Mary Cohr de îngrijire a corpului în salonul de frumuseţe Cristis

2014-03-09

Programele Mary Cohr de îngrijire a corpului în salonul de frumuseţe Cristis

Programele Mary Cohr de îngrijire a corpului sunt destinate celor care nu se opresc în calea atingerii perfecţiunii. Exclusiv pentru Dvs., salonul propune o veritabilă îngrijire SPA pentru o relaxare totală şi energizarea corpului, sporirea fermităţii bustului şi zonei decolteului sau o îngrijire manuală extrem de eficientă pentru slăbire şi modelare a siluetei. 

marychor1

SPA Aromatique® Relaxare

O îngrijire SPA veritabilă pentru o relaxare absolută şi îngrijire a corpului.

Înlătură senzaţia de oboseală şi stres, îngrijeşte pielea corpului: hidratează, fortifică şi elimină toxinele. O plăcere absolută pentru cei care apreciază procedurile de relaxare.

O curăţare aromată şi delicată a pielii cu ajutorul gomajului cu extract de mango şi zahăr brun: mango înlătură impurităţile şi celulele moarte de pe suprafaţa pielii, pregătind-o pentru următoarele etape de îngrijire.

Masajul de relaxare după tehnica specială Mary Cohr cu ulei aromat antistres: calmează, înlătură stresul şi tensiunea musculară. Contribuie la regenerarea pielii, restabileşte mecanismele acesteia de protecţie.

Masca SPA cu uleuri eterice cu efect plastifiant: hidratează intens pielea corpului, contribuie la o relaxare totală, detoxifiere, oferind o senzaţie de prospeţime şi confort.

Rezultat: O senzaţie de linişte şi armonie cu lumea înconjurătoare. Oboseala dispare, tensiunea diminuează. Pielea devine fină, catifelată, hidratată profund, îngrijită şi, din nou, plină de vitalitate.

SPA Aromatique® Drenaj

Îngrijirea se recomandă îndeosebi pentru înlăturarea senzaţiei de "greutate în picioare" cu simptome pronunţate: picioare umflate, senzaţie de greutate şi durere în picioare, insuficienţa venoasă. Eficientă în cazul celulitei edematoase, reţinerii apei în ţesuturi. Asigură detoxifierea ţesuturilor.

Curăţarea delicată a pielii cu o loţiune exfoliantă cu extract de papaya: înlătură delicat impurităţile şi celulele moarte de pe suprafaţa pielii, pregătind-o pentru următoarele etape de îngrijire.

Limfomasajul după tehnica Mary Cohr cu ulei aromat pentru drenaj: îmbunătăţeşte microcirculaţia în ţesuturi, stimulează funcţiile fireşti de drenare, fortifică vasele sangvine, tonifică pielea.

Împachetarea răcoritoare cu crio-loţiunea "Ice Legs" îmbunătăţeşte drenajul, stimulează eliminarea activă a surplusului de apă şi toxinelor din ţesuturi, energizează corpul şi fortifică vasele sanguine ale picioarelor.

Rezultat: După procedură încălţămintea vine mult mai liber pe picior, picioarele sunt odihnite şi energizate, reţeaua venoasă devine mai puţin pronunţată. O senzaţie de lejeritate, prospeţime şi confort.

mary_chor2

SPA Aromatique® Slăbire

Îngrijire manuală pentru slăbire şi modelarea siluetei, slăbirea în centimentri şi tonifierea pielii în zonele "problematice". Tratamentul celulitei, prevenirea apariţiei vergeturilor şi lupta împotriva efectului de "coajă de portocală".

Curăţarea delicată a pielii cu loţiunea exfoliantă cu extract de papaya: înlătură delicat impurităţile şi celulele moarte de pe suprafaţa pielii, pregătind-o pentru următoarele etape de îngrijire.

Masaj anticelulitic după tehinica Mary Cohr cu ulei anticelulitic aromat: penetrează celulita, stimulează microcirculaţia locală, distruge depunerile de grăsime.

Elastomasca anticelulitică cu efect plastifiant cu extract de ananas hidratează profund şi fortifică ţesuturile. Contribuie la slăbirea în centimetri, distrugerea depunerilor de grăsime, oferă o senzaţie de prospeţime şi confort.

Rezultat: efectul de "coajă de portocală" dispare, coapsele sunt mult mai suple, iar pielea - catifelată şi fermă. Silueta capătă contururi suple, iar pielea devine tonifiată.

Vă aşteptăm cu plăcere!

мун. Кишинёв, ул. Константин Тэнасе, 9

mun. Chişinău, str. Constantin Tănase, 9

Tel.: (+373) 22 23-50-23, (+373) 22 23-72-27

Mob.: (+373) 079 237 227

e-mail: info@cristis.md

Program de lucru:
De la 9:00 până la 20:00
Duminica – de la 9:00 până la 18:00
Fără zile libere.
Top