Servicii manichiură și pedichiură

imagine

Procedurile pentru manichiură şi pedichiură la salonul de frumuseţe „Cristis” reprezintă un ritual deosebit, care te induce într-o lume a luxului şi perfecţiunii, spulberând astfel misterul legilor şi dogmelor frumuseţii autentice. O manichiură desăvârşită, mâini frumoase şi îngrijite, o piele catifelată şi netedă, oja impecabil aplicată, o gamă de nuanţe variate şi în vogă – toate acestea vorbesc despre statutul dvs., dragostea şi grija pe care o aveţi pentru propria persoană.

Salonul „Cristis” foloseşte produsele renumitelor mărci americane “ORLY” şi “OPI” – lideri în industria produselor cosmetice profesionale terapeutice pentru unghii. Produsele „ORLY” sunt alegerea nr. 1 printre produsele profesionale de îngrijire a unghiilor începând cu anul 1975.

  IMG_5354+

Acestea se bucură în continuu de succes întrucât soluţionează cu brio orice probleme legate de unghii, fără a prejudicia sănătatea acestora.

 

Gama „ORLY” include produse cu efect terapeutic, care contribuie la întărirea chiar şi a celor mai fragile unghii, precum şi la restabilirea sănătăţii şi frumuseţii unghiilor naturale după aplicarea unghiilor false.

 

„OPI” este o marcă profesională, lider în industria produselor pentru îngrijirea unghiilor. Aceasta se poziţionează în vârful piramidei mărcilor de produse pentru îngrijirea unghiilor, este prezentă în cele mai bune şi cele mai stilate saloane de frumuseţe, precum şi în magazinele selecte şi cele de parfumerie. La ceremoniile anuale de acordare a premiilor ABBIES, unde se adună toţi reprezentanţii de renume din industria frumuseţii din SUA, compania „OPI” este nominalizată la mai multe categorii.

   

Specialiştii recomandă ca orice procedură de manichiură sau pedichiură să fie însoţită de băiţă cu parafină. Această recomandare este îndeosebi de actuală în sezonul rece, atunci când chiar şi cele mai călduroase mănuşi nu salvează mâinile împotriva micilor degerături, exfolierii şi ridurilor fine. Toate procedurile cu parafină, fără excepţie, posedă o acţiune de hidratare, de eliminare a reziduurilor metabolice şi detoxifiere.

   

Salonul „“Cristis” vă oferă o gamă foarte variată de oje (peste 200 de nuanţe) de la „OPI”, „ORLY”, oje pentru manichiura french şi colecţii ultra-moderne pentru fiecare anotimp. De asemenea, vă propunem acoperirea unghiilor cu ojă-gel, care se menţine pe unghii timp de două săptămâni sau cu bio-gel, precum şi modelarea şi designul unghiilor.

   

La salonul „Cristis” puteţi alege tipul de manichiură care vi se potriveşte cel mai bine. Aveţi la dispoziţie:

  servis

  • Manichiură SPA
  • Manichiură clasică
  • Manichiură europeană
  • Manichiură French

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

         

De asemenea, aveţi la dispoziţie toate tipurile de alungire a unghiilor: cu gel, cu akryl, cu tipsuri, fără tipsuri etc.

 

   

  Lista de preţuri >

   

Top