Proceduri De Îngrijire A Feţei

Eficiente, sigure, estetice şi ecologice – acestea sunt cerinţele cărora trebuie să corespundă nişte produse cosmetice de calitate.

 

IMG_5409+„GUINOT” este o companie renumită de cosmetice ce îşi comercializează produsele exclusiv în clinicile de medicină estetică şi saloanele de frumuseţe de extra-clasă, ocupând poziţia de lider în astfel de ţări precum Franţa şi Marea Britanie. Clinicile din 57 de ţări ale lumii, saloane de frumuseţe renumite, companii prestigioase – aceştia sunt cei care apreciază cu adevărat senzaţiile oferite de produsele cosmetice marca „GUINOT”. ”GUINOT” este marca preferată şi de asemenea celebrităţi precum Naomi Campbell, Mel Gibson, John Collins, Rod Stewart, dar şi a starurilor din Rusia. Regina procedurilor – ”Hydradermie” – este renumită în întreaga lume. Efectuarea timp de o oră a acestei proceduri este suficientă pentru a obţine un rezultat uimitor. Destinaţia de bază a acesteia este hidratarea profundă şi curăţarea în baza unui program individual.

 

Hydradermie - curăţare profundă şi hidratare în baza a şapte programe individuale;

Soin Aromatic - serie exclusivă de produse pentru îngrijirea feţei, creată pe bază de extracte vegetale (include peste 90 de programe individuale);

Liftosome - mască cu vitamine cu efect termodinamic, de fermitate şi de lifting;

Beaute Neuve - procedură de regenerare a pielii pe baza acţiunii enzimelor şi acizilor de fructe;

Absolute Minceur - procedură pentru corp care presupune aplicarea concepţiilor şi regimului alimentar din secolul al XXI-lea.

   

Pentru a menţine rezultatul obţinut în urma procedurilor puteţi achiziţiona produse cosmetice din seria pentru îngrijirea pielii în condiţii casnice, produse din seria cu protecţie solară „GUINOT” sau produse din seria creată special pentru bărbaţi.

 

Marca „MARY COHR” reprezintă o aromaterapie profesională de ultimă generaţie şi este o sub-serie a mărcii „GUINOT”, care s-a extins de la câteva produse la o serie întreagă de produse cosmetice bazate pe aromaterapie. Fiecare dintre procedurile „MARY COHR” reprezintă o călătorie plăcută şi relaxantă în lumea uleiurilor eterice. Descoperiţi plăcerea de a folosi aceste produse ce au o textură uşoară, volatilă, un parfum delicat şi care pătrund rapid în piele.

 

Catiovitali - procedură complexă care curăţă în profunzime pielea. Asigură curăţarea profundă a oricărui tip de piele datorită aparatului exclusiv CatioVital.

 

Beaute aromatique - uleiurile eterice selectate în mod individual sunt aplicate pe piele prin mişcări delicate şi circulatorii, folosind diferite tehnici de masaj (apăsarea cu degetele, reflexologia, shiatsu). Apoi, pentru fiecare client în mod individual, este creată o mască cosmetică cu extracte vegetale, capabile să soluţioneze anume problemele Dvs. de ordin cosmetologic.

  image_fundal  

Beaute lifting - procedură cu colagen şi masaj pentru estomparea şi reducerea ridurilor.

Hydra-Neuve - proces de regenerare a celulelor pielii. Sunt înlăturate celulele moarte care împiedică pielea să respire şi îi conferă un aspect tern.

Beaute des Yeux -redă ochilor Dvs. tinereţea şi strălucirea. Procedura este bazată pe o mască specială cu colagen, asociată cu un masaj de relaxare.

Valmont expert-lider în crearea produselor, renumit în toată lumea pentru rezultatele vizibile şi de durată.

 

Elaborarea şi producerea produselor cosmetice de înaltă calitate Laboratoires Valmont este posibilă graţie păstrării unui mediu curat (naturii, apei şi aerului). Anume din aceste considerente Laboratoires Valmont foloseşte resursele naturale atât de bogate ale Elveţiei, precum:

   

  • apa din gheţari
  • apa terapeutică elveţiană
  • extractele vegetale folosite pentru seria „Nature By Valmont” sunt cultivate de către specialiştii de la Laboratoires Valmont.

   

Extractele vegetale şi apa din Alpii Elveţieni sunt elementele de bază ale acestei serii; produsele ce nu conţin lanolină, petrolatum (vaselină) au fost supuse unui control strict în ceea ce priveşte hipoalergiile.

 

 

Seria de produse pentru îngrijirea pielii Valmont este destinată pentru menţinerea tinereţii pielii şi prevenirea îmbătrânirii premature, dezechilibrului hormonal sau pentru înlăturarea altor cauze ce afectează sănătatea şi frumuseţea. În formulele sale, Valmont foloseşte molecule puternic polimerizate de ADN şi ARN şi apa din gheţari.

 

Colagen pentru ochi  - este o procedură opţională pentru hidratarea intensă a zonei din jurul ochilor. Are efect de netezire, anti-îmbătrânire şi reduce edemele.

Sursă de hidratare asigură hidratarea profundă şi de durată, datorită măştii din alge. Este potrivită pentru pielea tânără.

Hidratare şi energie – restabilirea potenţialului energetic. Are un efect puternic de hidratare şi întinerire, datorită complexului ADN şi măştii din colagen.

Puritate şi tinereţe procedura contribuie la restabilirea echilibrului peliculei hidrolipidice, reglează secreţia de sebum şi posedă o acţiune astringentă şi emolientă. Reduce tensiunea musculară şi înlătură consecinţele stresului.

 

image_bottomObagi Medical Products (США) -companie farmaceutică specializată în producerea seriilor patentate de produse pentru îngrijirea pielii, iar fiecare serie include preparate care se aplică în diferite doze şi în succesiune diferită. Fiecare serie este unică şi este bazată pe cele mai recente tehnologii şi invenţii. Compania a fost fondată în anul 1988, de către Dr. Obagi – un dermatolog renumit, şi elaborează produse menite nu doar să îngrijească zonele problematice, dar care permit, de asemenea, ca tratamentul să fie aplicat pe întreaga suprafaţă a tenului.

 

 

Acestea sunt extrem de eficiente în estomparea:

   

- hiperpigmentării;

- ridurilor profunde;

- pielii cu aspect flasc;

- acneei (la adolescenţi şi maturi);

- rozaceei, hipercheratozei.

 

Seria de produse Obagi sporeşte capacitatea pielii de a se auto-hidrata şi creşte rezistenţa acesteia faţă de diferiţi factori externi. Conform datelor diferitor studii, s-a stabilit faptul că Obagi este cea mai solicitată marcă comercială printre sistemele profesionale de îngrijire a pielii în SUA

     

Top