Tratament de îndreptare şi de regenerare a părului cu keratină Greymy Professional de la Cristis

2015-03-27

Tratament de îndreptare şi de regenerare a părului cu keratină Greymy Professional de la Cristis

Numeroasele studii efectuate de către experţii grupului de cercetare multidisciplinar al companiei Greymy s-au materializat într-o formulă unică şi sigură de îngrijire a părului. Astăzi, serviciile de îndreptare şi regenerare a părului pe bază de keratină sunt extrem de solicitate. 271 Acest tratament profesional pentru păr de la Greymy Professional, care are un efect nu doar de îndreptare ci şi de regenerare, restabileşte structura părului deteriorat şi decolorat în întregime. Ideea este că keratina reprezintă principala componentă a părului nostru, reprezentând aproximativ 88%. Aplicate pe păr, particulele de cheratină nano-moleculară Greymy, nu modifică structura acestuia, ci îi oferă o a doua viaţă, în care acesta se poate bucura de prospeţime şi strălucire orbitoare. Acum vă puteţi bucura atât de bucle graţioase cât şi de un păr perfect drept. 272 Beneficiile tratamentului de îndreptare cu keratină Greymy Professional:

  • Efectul de păr ascultător se menţine până la 6 luni
  • Rezultat imediat: păr sănătos şi bine îngrijit
  • Produsele de îngrijire Greymy nu conţin formaldehidă, sulfat şi alcool, iar efectul de îndreptare se datorează procesului de acoperire a firului de păr cu keratină, în urma căruia părul devine mai gros şi, prin urmare mai greu.
  • Eficacitate până la 98% - dovedită de rezultatele studiilor clinice în cadrul cărora au participat circa 60-80 femei
273 Complexul de keratină Produsele companiei Greymy Professional sunt bazate exclusiv pe cele mai recente inovaţii. Neschimbată rămâne doar o singură componentă, şi aceasta este siguranţa oferită de produsele Greymy Professional. Produsele cosmetice sunt fabricate dintr-o varietate de elemente chimice. Proteinele, materialul genetic al celulelor - elemente chimice joacă un rol foarte important chiar şi în organismul uman. Produsele cosmetice sunt şi rămân a fi cele mai sigure pe piaţă la ora actuală.

Vă aşteptăm cu plăcere!

мун. Кишинёв, ул. Константин Тэнасе, 9

mun. Chişinău, str. Constantin Tănase, 9

Tel.: (+373) 22 23-50-23, (+373) 22 23-72-27

Mob.: (+373) 079 237 227

e-mail: info@cristis.md

Program de lucru:
De la 9:00 până la 20:00
Duminica – de la 9:00 până la 18:00
Fără zile libere.
Top