Servicii de frizerie

 

_MG_2284Îngrijirea delicată a părului Dvs. – aceasta este credoul specialiştilor din cadrul salonului ”Cristis

Abordarea artistică şi profesionalismul înalt al specialiştilor din cadrul salonului nu o singură dată au fost remarcate la expoziţiile prestigioase din domeniul serviciilor de frizerie. Îngrijirea părului este o artă. O tunsoare stilată, un aspect sănătos, un păr strălucitor şi o culoare aleasă cu măiestrie – toate acestea vă pot schimba radical şi înfrumuseţa aspectul fizic.

   

 

 

Un specialist cu experienţă va reuşi să aleagă produsul care vi se potriveşte în mod ideal: salonul pune la dispoziţia clienţilor peste 100 de denumiri de produse cosmetice pentru îngrijirea părului. Acestea sunt: produsele profesionale marca L’OREAL şi КERASTASE, care fac de-a dreptul minuni, conferind părului un aspect sănătos şi îngrijit. Nu întâmplător milioane dintre cei mai buni frizeri din lume apelează la produsele L’OREAL PROFESSIONNEL – cele mai noi, mai rafinate şi mai perfecte din toate. Pentru produsele L’OREAL PROFESSIONNEL nu există nimic imposibil, mai ales dacă sunt combinate cu măiestria coaforilor din cadrul salonului nostru. Avem în posesie întreaga gamă de vopsele de păr, produse de îngrijire a podoabei capilare şi produse pentru tratamentul părului afectat şi pielii scalpului.

     

 

IMG_8272

 

 

 

 

 

 

Aroma exclusivă şi textura cremoasă şi delicată, asociate cu masajul capului după tehnologia specială acreditată de WELLA „System Professional”, vor transforma fiecare procedură de aplicare a produsului într-un eveniment deosebit.

   

De asemenea, în cadrul salonului Cristis aveţi la dispoziţie seriile de produse japoneze pentru îngrijirea părului „Molto Bene” şi „Lebel Cosmetics”. Eficacitatea şi exclusivitatea cosmeticelor japoneze constă în componentele naturale, fructele de mare unice şi tehnologiile ultra-moderne, combinate, bineînţeles, cu calitatea japoneză. Produsele se folosesc în incintele celor mai bune saloane din lume de către coafori renumiţi. Aceste preparate asigură o îngrijire profesională de calitate a părului la preţuri accesibile.

   

 

 

web (1044)

Adevăratele ”hit-uri” ale serviciilor prestate în cadrul salonului s-au dovedit a fi astfel de servicii precum vopsirea părului cu vopsea fără amoniac, procedurile de îngrijire Happy Hair şi laminarea părului, precum şi procedura de îndreptare şi regenerare a părului cu nanocheratină după metoda braziliană inovativă. Serviciile de coafare în cadrul salonului nostru de frumuseţe înseamnă un stil de viaţă modern şi un statut solid. În plus, aici veţi savura atmosfera de plăcere reconfortantă din timpul procedurilor, beneficiind, în acelaşi timp, de un rezultat uimitor care să vă permită să mergeţi la diferite evenimente, să vă odihniţi sau să participaţi la întâlniri de afaceri.

   

 Lista De Preţuri >

   

Top