Atingerea efectului maxim împreună cu Cristis şi Intraceuticals

2015-03-17

Atingerea efectului maxim împreună cu Cristis şi Intraceuticals

După îndelungate cercetări, echipa de biochimişti a companiei Intraceuticals (Austria) au combinat performanţele atinse în domeniul cosmetologiei şi medicinii şi au elaborat o procedură unică intitulată „Terapia cu oxigen”, care s-a clasat într-un timp foarte scurt în topul preferinţelor celebrităţilor din întreaga lume. martie intraceuticals1 Echipa de cercetători din cadrul companiei Intraceuticals au elaborat, de asemenea, o serie de produse profesionale de îngrijire la domiciliu. Caracterul unic al acestor produse constă în pătrunderea acidului hialuronic cu greutate moleculară înaltă şi joasă în toate straturile pielii, care hrăneşte chiar şi cele mai profunde straturi ale epidermei şi asigură obţinerea unui rezultat incomparabil, şi anume a unui nivel optim de hidratare cutanată de lungă durată. martie intraceuticals2 În procedurile Intraceuticals au fost introduse opţiuni suplimentare orientate spre atingerea unor rezultate excelente.

  • Vitamina С. Aplicarea serului cu o concentraţie mare de vitamina C întăreşte, protejează şi menţine sănătatea pielii. Este potrivit pentru toate tipurile de ten, în special cea hiperpigmentată ca urmare a expunerii excesive la soare. Neutralizează radicalii liberi şi reprezintă unul din factorii care participă la formarea colagenului, substanţă care conferă pielii strălucire.
  • Vitamina А. Retinilul palmitat în microcapsule din componența serului și tehnologia „Activare la necesitate” reprezintă un mecanism patentat care păstrează substanţa într-o stare inactivă până în momentul în care aceasta intră în contact cu pielea. Vitamina А conferă pielii un plus de fermitate şi elasticitate, contribuind în acelaşi timp la refacerea zonelor afectate de hipercheratoză şi reducerea porilor dilataţi. Reduce, de asemenea, adâncimea ridurilor superficiale şi profunde. În rezultat, se observă o îmbunătăţire semnificativă a microreliefului, culorii şi structurii pielii.
  • Antioxidant. Extractul de prună kakadu reprezintă ingredientul esenţial al serului. Acesta este un antioxidant puternic, exotic şi natural ce provine din pădurile tropicale ale Australiei. Acesta exercită o acţiune „de detoxificare” asupra pielii. Pruna de kakadu este un fruct exotic care ajută la combaterea radicalilor liberi, atenuând totodată aspectul cearcănelor, al pungilor de sub ochi şi al roşeţii. Restabileşte vitalitatea pielii obosite de călătorii şi suprasolicitare.
  • Colagen. Un cocktail puternic de peptide – mediatori ai sintezei de colagen şi extract de coajă de mesteacăn african care contribuie la reînnoirea şi întinerirea pielii, restabileşte volumul şi elasticitatea pielii, care şi-a pierdut elasticitatea, tonusul şi densitatea. Proteinele producătoare de colagen conferă pielii volum şi densitate. Reduc apariţia ridurilor faciale şi pliurilor nazo-labiale. Este ideal pentru pielea sensibilă care necesită o îngrijire blândă şi delicată.
martie intraceuticals3 Avantajele procedurii Intraceuticals
  • Rezultat vizibil imediat după prima sesiune.
  • Terapia cu oxigen stimulează reînnoirea celulelor şi regenerarea celulelor, contribuie la eliminarea ridurilor fine şi coşurilor, şi conferă pielii un aspect mult mai tânăr şi mai proaspăt.
  • Procedurile Intraceuticals nu sunt doar nedureroase, dar şi foarte confortabile.
  • Posibilitatea combinării programelor Intraceuticals cu alte proceduri şi tehnici executate cu ajutorul aparatelor speciale. Deci, de exemplu, procedurile Intraceuticals pot fi executate după cele de întinerire cu laser, împreună cu (şi în loc!) de umpluturi injectabile şi Botox. În timp ce microdermabraziunea şi peeling-ul, efectuate înainte terapia cu oxigen Intraceuticals, nu fac decât să intensifice efectul acesteia.
martie intraceuticals4 Curs recomandat: 6 proceduri Pentru menţinerea rezultatelor se recomandă efectuarea unei proceduri per lună Al doilea curs: după 8-9 luni martie intraceuticals5

Vă aşteptăm cu plăcere!

мун. Кишинёв, ул. Константин Тэнасе, 9

mun. Chişinău, str. Constantin Tănase, 9

Tel.: (+373) 22 23-50-23, (+373) 22 23-72-27

Mob.: (+373) 079 237 227

e-mail: info@cristis.md

Program de lucru:
De la 9:00 până la 20:00
Duminica – de la 9:00 până la 18:00
Fără zile libere.
Top