VIP service

vipservice11

Salonul de frumuseţe Cristis oferă clienţilor permanenţi două direcţii de deservire VIP. De aceste avantaje pot beneficia doar clienţii salonului care deţin cartele Cristis.

 

   

1.VIP Service „Сristis” înseamnă închiderea salonului pe perioada deservirii unui client privat sau a unei perechi, cu scopul desfăşurării unor evenimente speciale. Departe de ochii lumii, într-o atmosferă privată şi confortabilă specialiştii salonului nostru vor fi în mod exclusiv la dispoziţia Dvs.

   

2. VIP Service „Сristis” înseamnă deplasarea unui specialist sau a unui grup de specialişti al/ai salonului, pentru a deservi clientul la birou, acasă, pe platoul de filmare sau la un eveniment important.

   

vip sservice+Lăsând acest aspect în grija profesioniştilor, vă puteţi stabili propriul orar de deservire. La solicitare, vom asigura prezenţa Cristis în locaţia şi la ora indicată de Dvs., pentru ca aceasta să vă transpună în regatul Dvs. personal de frumuseţe. Specialiştii invitaţi de la Cristis vor fi la dispoziţia Dvs. atunci când veţi avea nevoie, iar administraţia salonului îşi va asuma întreaga responsabilitate pentru profesionalismul specialistului şi rezultatul muncii acestuia, pentru respectarea normelor de igienă şi deservirea de calitate, va oferi garanţii pentru calitatea serviciilor, certificate de conformitate pentru produsele cosmetice, materialele, tehnologiile şi accesoriile folosite în procesul dat.

 

Modalitatea de rezervare şi achitare a serviciilor urmează a fi precizată la administratorii saloanelor.

   

valet-service01+Valet-service

Pentru comoditatea clienţilor noştri salonul Cristis oferă servicii de Valet-service, adică ne puteţi lăsa cheia maşinii Dvs., iar noi o vom parca într-un mod confortabil pentru Dvs.

       
Top