Masaj taoist pentru modelarea sânilor

2013-03-07

Masaj taoist pentru modelarea sânilor

După naştere sau odată cu înaintarea în vârstă, din cauza stresului, apei de proastă calitate, sutienelor prea strâmte, intervenţiilor chirurgicale şi altor acţiuni nefaste, forma sânilor se poate schimba, aceştia pierzându-şi fermitatea şi devenind mai puţin atrăgători. Pentru prevenirea şi profilaxia acestui proces, se practică masajul taoist pentru modelarea sânilor. Despre impresiile în rezultatul procedurii efectuate la salonul nostru ne povesteşte solista Olia Tira.

 

Cu ajutorul unor mişcări şi trucuri speciale, pot fi obţinute rezultate incredibile. Este suficientă doar o singură şedinţă pentru ca sânii să se ridice cu 1-2 cm, forma acestora să se schimbe, rezultatele fiind vizibile imediat, tonusul muscular să se îmbunătăţească, iar datorită limfodrenajului dispar edemele şi durerea. De asemenea, în cazul stagnării laptelui, se poate ajunge la o senzaţie de uşurare considerabilă a durerii

cristis071013_2

   

Înainte de procedură are loc un examen general în scopul excluderii contraindicaţiilor, apoi este determinată cauza primară a schimbărilor survenite şi este întocmit un program special care include şi recomandări pentru întreţinerea sânilor în condiţii de casă. Contraindicaţii: neoplasme, mastopatie, sarcină, perioada de alăptare.

cristis071013_3

 

Olia Tira: „Impresiile din urma procedurilor sunt fantastice. Evadasem într-o lume plină de confort şi relaxare. Energia pe care ţi-o transmit specialiştii este incredibilă. Chiar după prima procedură am simţit că pielea mea a devenit mai fermă şi mai elastică. Voi urma neapărat întreaga cură de proceduri pentru a obţine un efect maxim!”

   

Vă aşteptăm cu plăcere!

мун. Кишинёв, ул. Константин Тэнасе, 9

mun. Chişinău, str. Constantin Tănase, 9

Tel.: (+373) 22 23-50-23, (+373) 22 23-72-27

Mob.: (+373) 079 237 227

e-mail: info@cristis.md

Program de lucru:
De la 9:00 până la 20:00
Duminica – de la 9:00 până la 18:00
Fără zile libere.
Top