Cosmetologia Mecanică

Cosmetologie mecanică

cosmo-app

 

 

HydraFacial – tehnologie complexă de îngrijire a pielii

Hydrafacial este cea mai recentă metodă tehnică utilizată în medicina estetică care curăță și rejuvenează pielea facială în mod delicat. Este o tehnologie non-invazivă patentată, care asigură epidermei o curățare și hidratare profundă, cu efect de întinerire.

Procedura Hydrafacial se clasează în TOPUL celor mai populare proceduri oferite de cele mai prestigioase clinice cosmetologice și centre SPA din lume.

Metoda HydraFacial are un efect triplu asupra pielii – pe durata unei proceduri sunt realizate mai multe etape, și anume curățarea și exfolierea pielii, înlăturarea comedoanelor, terapia antioxidantă și hidratarea pielii. Efectul unei asemenea proceduri all-inclusive este curățarea eficientă a pielii prin utilizarea vacuumului și hidratarea activă cu ajutorul diferitor seruri cu ingrediente active. Această procedură are ca efect hidratarea intensă și regenerarea pielii, de asemenea sunt soluționate mai multe probleme epidermice și aplicarea unui tratament anti-îmbătrânire.

În funcție de procedura selectată și indicațiile corespunzătoare unui pacient anumit, suplimentar se poate opta pentru limfodrenaj, hidradermabraziune cu diamante fără cristale, exfoliere cu acid, ser anti-îmbătrânire, cromoterapie cu lumină roșie sau albastră.

 

 

Procedura Intraceuticals

Compania Intraceuticals (Australia) a combinat în mod eficient știința medicală și cosmetologică pentru crearea și dezvoltarea ulterioară a unui sistem revoluționar în domeniul medicinii estetice pentru îngrijirea tenului, bazat pe aplicarea tehnologiei de oxigenoterapie hiperbară.

 

 

Metoda de calitate premium, fără de precedente în materie de eficacitate, confort și siguranță, este orientată spre:

- reducerea ridurilor de suprafață și profunde

- corectarea ovalului feței și zonei decolteului

- hidratarea profundă a tenului

- corectarea cuperozei și petelor pigmentare

- soluționarea problemelor legate de tenul gras și acnee fără limită de vârstă.

Efectul uimitor obținut după prima procedură Intraceuticals depășește toate așteptările: ridurile se netezesc vizibil, pielea capătă imediat o nuanță uniformă, un aspect sănătos și radiant.

Rezultatele procedurilor Intraceuticals sunt similare cu cele ale procedurilor de biorevitalizare și sunt recomandate ca o alternativă pentru clienții cu un prag de toleranță a durerii scăzut. Proprietățile unice ale procedurii Intraceuticals sunt confirmate de recenziile numeroaselor vedete din showbizul internațional și autohton.

 

 

O nouă imagine de la Guinot

 

IMG_6807+

 

Techni SPA face adevărate minuni. Pielea Dvs. acum este netedă şi tonifiată. Mai mult decât atât, sunteţi perfect relaxată, bine dispusă şi arătaţi mult mai tânără.

 

Salonul de frumuseţe „Cristis” propune clienţilor săi un aparat de nouă generaţie, care este de neînlocuit. Techni SPA este soluţia ideală pentru problemele despre care nu ţi-ai dori să vorbeşti cu voce tare. Acum însă puteţi uita de ele. În lupta cu celulita, acesta chiar îşi atinge scopurile propuse.

 

 

Atenţie! Efectul se observă chiar după prima procedură.

 

IMG_6822

   

Principiul de lucru al lipodermoaspiraţiei de la Guinot este bazat pe acţiunea în trei nivele asupra depunerilor celulitice, conturului şi tonusului general al corpului:

         

 • Primul nivel: acţiunea fizică. Procedura de lipodermoaspiraţie este executată cu ajutorul manipolului (aparat de masaj cu ioni), care este capabil să distrugă celulele celulitice, acţionând asupra diferitor tipuri de celulită în orice zone ale corpului.
 • Al doilea nivel: acţiunea biologică Acţiunea comună a roller-elor motorizate independent şi a gelurilor cu formulă ionizată asigură procedura de ionizare. Produsele cu efect lipolitic reduc depunerile de grăsime, stimulează circulaţia sangvină, reduc edemele şi asigură vitalitatea şi drenajul ţesuturilor.
 • Nivelul final: acţiunea musculară.. Al treilea nivel al procedurii, adică stimularea, întăreşte ţesuturile, elimină toxinele şi grăsimile. Manipolul stimulează contracţiile musculare prin intermediul microcurenţilor. Acest proces are loc cu ajutorul roller-elor motorizate în asociere cu mişcări speciale de masaj.

 

Terapia intensivă este necesar a fi urmată de cel puţin de trei ori pe săptămână, iar pentru menţinerea rezultatului obţinut este suficientă şi o procedură pe lună.

 

 

LiftingViso

 

Terapia intensivă este necesar a fi urmată de cel puţin de trei ori pe săptămână, iar pentru menţinerea rezultatului obţinut este suficientă şi o procedură pe lună. Masajul cu efect de lifting nu camuflează semnele de îmbătrânire, ci activizează rezervele inactive ale ţesuturilor, pentru a face pielea să întinerească în mod natural.Terapia intensivă este necesar a fi urmată de cel puţin de trei ori pe săptămână, iar pentru menţinerea rezultatului obţinut este suficientă şi o procedură pe lună. Masajul cu efect de lifting nu camuflează semnele de îmbătrânire, ci activizează rezervele inactive ale ţesuturilor, pentru a face pielea să întinerească în mod natural.

 

 

Cu ajutorul aparatului modern LIFT–6, produs de compania franceză LPG, medicii noştri vă vor oferi posibilitatea să simţiţi efectul de întinerire a pielii, fără intervenţii chirurgicale.

Liftingul facial (LIFT-6):

       

 • Îmbunătăţeşte circulaţia sangvină
 • Înlătură depunerile de grăsime în zona bărbiei şi obrajilor
 • Relaxează muşchii
 • Mobilizează lichidele
 • Reduce ridurile
 • Înlătură pungile de sub ochi
 • Schimbă nuanţa pielii
 • Restabileşte pielea după procedurile de întinerire

 

Restabileşte pielea după procedurile de întinerire:

 

În cadrul procedurii are loc o stimulare triplă, cu efect asupra pielii feţei, gâtului sânilor şi zonei decolteului. Sunt “prelucrate” în trei direcţii toate zonele pielii, centimetru cu centimetru. Are loc stimularea ţesutului conjunctiv, mobilizarea diferitor straturi ale acestuia, îmbunătăţirea locală a circulaţiei sangvine, relaxarea muşchilor şi circularea activă a lichidelor, toate acestea având drept rezultat un lifting eficient al feţei, sânilor, gâtului şi zonei decolteului. Principalul element care face diferenţa între această tehnologie şi celelalte remedii de întinerire (cosmetice, cu ajutorul aparatelor şi chirurgicale) constă în faptul că Lift-6 activează mecanismele de regenerare: pielea se schimbă nu doar la exterior, ci şi în interior: aceasta se regenerează şi capătă un aspect mai tânăr.

 

Top