Echipa noastră

Lucia Berdos

/Proprietara salonului de frumuseţe Cristis/

DSC_3843+Deviza salonului CRISTIS este să dezlege misterul fiecărei femei. Atunci când tinzi spre perfecţiune, este important nu doar să fii frumoasă, ci să fii şi irepetabilă.

Milităm pentru faptul ca vizitele la salonul CRISTIS să fie însoţite de un sentiment de siguranţă, imponderabilitate, planare, pentru ca fiecare oaspete să se simtă la înălţime, iar impresiile să se menţină mult timp după vizitarea salonului nostru.

Olesea Krolenko

Olesea Crolenco

/Administrator/

Pentru mine “Cristis” se asociază întotdeauna cu stilul şi frumuseţea, de aceea mă bucur că fac parte din această companie. Avem o deservire extraordinară şi o imagine perfectă!

Compania noastră este în continuă dezvoltare. Apreciez acest job pentru că îmi oferă posibilitatea de a mă dezvolta atât personal cât şi profesional.

oxana apostoliuk

Oxana Apostoliuc

/Manager/

svetalana russu

Svetlana Russu

/Stilist/

Sunt foarte mulţumită că sunt angajată a salonului „Cristis”, pentru că aici sunt respectate tradiţiile, valorile şi cultura corporativă! Îmi place foarte mult echipa noastră şi îmi iubesc clienţii. Sunt recunoscătoare companiei pentru că ne oferă posibilitatea de dezvoltare personală şi profesională. La moment nici nu aş putea să-mi imaginez viaţa fără „Cristis”.

Job-ul oferit de salonul ”Cristis” a fost primul meu loc de muncă în Chişinău. Sunt profund recunoscătoare salonului „Cristis” pentru cel mai bun curs de instruire şi pentru colaborarea cu parteneri şi branduri renumite. Îmi preţuiesc job-ul pentru că îmi oferă posibilitatea de dezvoltare profesională.

ekaterina matkovskii

Ecaterina Matcovschi

/Stilist/

iulia lungu

Iulia Lungu

/Stilist/

Pentru mine „Cristis” înseamnă posibilitatea de dezvoltare profesională, precum şi posibilitatea de a realiza ceva nou!

Cristis reprezintă o echipă formată din şi pentru profesionişti. Cel mai mult apreciez posibilitatea de dezvoltare profesională: traininguri, cursuri de instruire, participare la proiecte PR. Toate acestea ne ajută să creştem, să ne dezvoltăm, să atragem noi clienţi, iar aceasta este garanţia succesului – material şi profesional.

kornel bantash

Cornel Bantaş

/Stilist/

dmitri ribciuk

Dumitru Rîbciuc

/Stilist/

Îmi iubesc clienţii, la fel cum mă iubesc şi ei pe mine şi vin întotdeauna cu plăcere la salonul nostru. Simt necesitatea de a mă afla mereu în preajma lor!

Sunt o fire artistică şi sunt în permanenţă în căutarea unor noi idei şi look-uri interesante pentru clienţii mei. Iar Cristis mă ajută să-mi realizez ideile artistice şi profesionale şi să ating noi culmi în domeniul dat!

Svetlana pankova

Svetlana Pancova

/Stilist-machior/

Laura Balan

Laura Balan

/Medic dermatolog, cosmetician/

Cosmetologia este o direcţie atât de largă, încât s-ar părea că este imposibil să o asimilezi în întregime. Cu toate acestea, în cadrul salonului ”Cristis” descoperim multe lucruri noi şi ne aprofundăm cunoştinţele pe care le avem deja!

Aici mă simt ca acasă. Şi este ceva normal atât timp cât mă aflu într-o echipă prietenoasă, cu un conducător minunat şi am parte doar de clienţi agreabili!

ludmila bantash

Ludmila Bantaş

/Medic terapeut, cosmetician/

Tatiana

Tatiana Vlas

/Manicure master/

Mă simt bine şi confortabil în salonul nostru. Vin la serviciu şi nici nu observ când trece timpul, pentru că mă aflu fie împreună cu clienţii dragi, fie cu colegii de care mă leagă şi o relaţie de prietenie!

Nu-mi puteam imagina că voi lucra vreodată la Cristis. Mă bucur foarte mult să fac parte din această echipă, iar munca aici îmi aduce doar plăcere.

liubovi ignatiuc

Liubovi Ignatiuc

/Specialist manichiură/

Lilia Ajder

Lilia Ajder

/Specialist manichiură şi pedichiură/

Ţin foarte mult la clienţii mei, iar aceştia nu ezită să mă învăluie cu aceleaşi sentimente calde. Apreciez foarte mult relaţia care s-a format între noi. Preţuiesc acest lucru şi mă străduiesc în permanenţă să depăşesc rezultatele atinse, chiar dacă pentru aceasta trebuie să merg la salon dimineaţa devreme sau să rămân până seara târziu!

Îmi place foarte mult ceea ce fac şi mă bucur că Cristis îmi oferă posibilitatea de a mă realiza şi de a obţine noi rezultate.

natalia shauga

Natalia Şauga

/Specialist manichiură şi pedichiură/

Natalia Demina

Natalia Demina

/Specialist manichiură şi pedichiură/

Îmi place ceea ce fac. Avem o echipă extraordinară. Îmi preţuiesc clienţii şi mă strădui să-i abordez în mod individual pe fiecare dintre ei!

În primul rând, aici chiar ai ce face! Nu reuşeşti niciodată să te plictiseşti! Şi, bineînţeles, ţin să menţionez că suntem înconjurate de o atmosferă superbă şi ghidate de un manager iscusit!

Rita Birulina

Rita Biriulina

/Cosmetician corp/

Viorel Makovei

Viorel Macovei

/Cosmetician corp/

Apreciez spiritul şi filosofia companiei, precum şi abordarea individuală nu doar a fiecărui client, ci şi a fiecărui angajat!

Top