Partenerii noştri

logo-Loreal++logo-lebel++Guinot-Logo1opilogo-gehwol+
index
 

Salonul de frumuseţe „CRISTIS” dezvoltă proiecte de parteneriat şi colaborare cu companii din Rusia şi din alte ţări ale lumii, apreciind în mod deosebit aportul fiecăreia dintre ele şi valorificând relaţiile de colaborare stabilite. Datorită experienţei acumulate, colaborării cu cele mai renumite branduri internaţionale, profesionalismului înalt şi potenţialului artistic, salonul CRISTIS a reuşit să-şi creeze o imagine stabilă şi de încredere, capabilă să transpună în viaţă cele mai îndrăzneţe şi mai originale idei.

Salonul CRISTIS militează pentru o dezvoltare profesională continuă, fiind întotdeauna în pas cu ultimele tendinţe! Portofoliul salonului „CRISTIS” include zeci de proiecte de parteneriat, care au contribuit la atingerea unor noi culmi şi rezultate excepţionale, devenind garanţia unei prietenii solide, angajament ferm fiind fideli crezului că profesioniştii au mereu aceleaşi viziuni.

Suntem convinşi de faptul că relaţiile de parteneriat sunt o componentă importantă a succesului şi prosperării fiecărei companii. Experienţa de mai mulţi ani a demonstrat următoarele: liderii din orice domeniu pot avea succese, îşi pot extinde orizonturile cunoaşterii şi pot aduce relaţiile cu clienţii la un nou nivel, doar unindu-şi eforturile.

 

Salonul de frumuseţe CRISTIS îşi preţuieşte partenerii,

şi este mereu deschis pentru noi oferte şi proiecte.

Top