Istorie

thumb_1

„Istoria salonului” este o istorie de dezvoltare continuă, schimbări de cotitură inimaginabile şi noi realizări. Este istoria de succes a unei echipe mici şi talentate, care a fost formată doar datorită inspiraţiei şi energiei fondatorilor acesteia. Este o poveste încununată cu dragoste, loialitate şi dăruire deplină faţă de arta frumosului.

Totul începe de la dragoste… De la acest sentiment puternic şi atotcuprinzător care conduce lumea. Tocmai ea, dragostea a stat la baza apariţiei fenomenului cu denumirea Salonul de frumuseţe „Cristis”, care, la fel ca un sentiment adevărat, a apărut pentru a dărui bucurie şi fericire. Începând cu anul 1998, pe scena frumuseţii şi rafinamentului a apărut salonul de frumuseţe „Cristis”, pentru a deveni o Mecca pentru cei care apreciază cu adevărat stilul.

Activitatea salonului de frumuseţe „Cristis” este bazată pe principiul armoniei şi conţinutului. Atmosfera irepetabilă de linişte şi confort, designul original de interior, nivelul înalt de profesionalism şi calitatea ireproşabilă a deservirii – toate acestea sunt dictate de dragostea imensă pentru client.

 

 

history

Lucrurile frumoase nu pot fi văzute şi nici măcar atinse, acestea trebuie simţite sau create…

Vedeţi lucrările noastre >

Top