Relaxare și destindere instantanee sau cum să scăpați de surmenaj fără a apela la medicamente

2016-03-04

Relaxare și destindere instantanee sau cum să scăpați de surmenaj fără a apela la medicamente

Aromamasajul este practic aceiași tehnică de masaj clasic, dar care presupune și utilizarea uleiurilor esențiale. În domeniul aromaterapiei este o procedură deosebit de importantă, se poate afirma că este una dintre cele mai eficiente și cu cele mai bune rezultate. Grației masei moleculare reduse, uleiurile esențiale traversează ușor pielea și pătrund rapid în circulația sângelui și limfei, fiind distribuite către toate celulele organismului. 57f259ce233cb La momentul în care uleiurile esențiale întră în contact cu terminațiile nervoase ale epidermei, reacția sistemului nervos este aproape imediată, din aceste considerente, chiar și în timpul procedurii de masaj, persoana reușește să se destindă și relaxeze. Senzația de tensiune se reduce, starea energetică se echilibrează, stresul se diminuează și toate astea au ca rezultat inducerea unei stări de armonie internă, care de fapt reprezintă scopul principal al procedurii de aromamasaj.

Masajul aromaterapeutic este o tehnică care presupune mișcări mai aerate și mai tandre comparativ cu tehnica masajului clasic, și, de asemenea, este de o durată mai scurtă, dar extrem de eficientă pentru un rezultat de relaxare deplină a musculaturii, care, de asemenea, contribuie la îmbunătățirea aspectului pielii. Mai mult decât atât, tehnica aromamasajului induce o stare lăuntrică benefică și de echilibru spiritual, dat fiind faptul că persoana care îl practică se debarasează de toate senzațiile și emoțiile negative.

Aromamasajul poate fi considerat atât o metodă de profilaxie, cât și o modalitate de îmbunătățire a stării generale. Are avantaje net superioare masajului clasic:

 • Efect pozitiv asupra sistemului nervos
 • Epiderma se încălzește ușor și rapid
 • Îmbogățirea organismului cu substanțe folositoare
 • Efect de durată (acțiunea uleiurilor eterice continuă pe durata câtorva ore)

Cu ajutorul masajului aromatic pot fi soluționate mai multe probleme, dacă nu toate:

 • Înlăturăsenzația de oboseală
 • Sporește capacitatea de muncă
 • Previne extenuarea, surmenajul psiho-emoțional și stresul
 • Îmbunățește starea de bine a persoanelor meteo-sensibile
 • Înlătură insomnia
 • Fortifică imunitatea
 • Previne acutizarea și evoluția bolilor cardio-vasculare și proceselor cancerigene

Aromamasajul este o tehnică terapeutică extrem de eficientă, orientată spre sursa generatoare a tuturor problemelor din organism și nu spre atenuarea simptomelor acestora.

Vă aşteptăm cu plăcere!

мун. Кишинёв, ул. Константин Тэнасе, 9

mun. Chişinău, str. Constantin Tănase, 9

Tel.: (+373) 22 23-50-23, (+373) 22 23-72-27

Mob.: (+373) 079 237 227

e-mail: info@cristis.md

Program de lucru:
De la 9:00 până la 20:00
Duminica – de la 9:00 până la 18:00
Fără zile libere.
Top